Tere tulemast “Toidurevolutsioon”!

toidurevolutioon

 

21.02. 2013 ilmus kõikidesse skandinaaviamaade keeltesse tõlgitud populaarne LCHF toitumist kajastav Andreas Eenfeldti raamat eesti keeles. See on esimene raamat, millest eestlane saab ammutada adekvaatset teavet süsivesikuvaese toitumise kohta. Kuid selle tähtsa raamatu ilmumisega alles algab (loodetavasti!) toitumisalase teabe võrdsustumine, sest seni avaldatud sellealane kirjandus on kajastanud ainult süsivesikurikast toitumismudelit. Vajame kindlasti Uffe Ravnskovi kolesterooliraamatu(te), Gary Taubes’i “Good Calories, Bad Calories” ja eriti Lierre Kieth’i “The Vegetarian Myth” tõlkimist eesti keelde. Ja kui ilmub Denise Mingeri “Death by Food Pyramid”, siis miks ei võiks olla selle raamatu eestikeelne tõlge esimeste seas?

26. veebruar, 2013

 

Powered by WordPress | Download Free WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Premium Free WordPress Themes and Free Premium WordPress Themes